Kamperen?
Kijk ook op heigraaf.nl

Historie

De Heigraaf, al lange tijd een gastvrij verblijf. 

Vakantiepark De Heigraaf is een echt familiebedrijf dat van vader op zoon op kleinzoon is overgegaan. De oude boerderij, midden op het park, behoort al sinds 1826 tot de familie van de Lagemaat. In de jaren 30 begon familie van de Lagemaat met het herbergen van pensiongasten in de boerderij. 
In 1948 werd het een kampeerboerderij, waar groepen sliepen op strozakken. Lege strozakken van thuis werden meegenomen en gevuld op “De Heigraaf”. Dat waren nog eens tijden! De eerste campinggasten hebben we verwelkomd in 1966. Door de jaren heen is er wel heel veel veranderd! Zo is de knusse kampeerboerderij van de jaren 30 uitgegroeid tot een gezellig vakantiepark met heel veel faciliteiten. Maar u vindt nog steeds de knipoog naar de nostalgie van vroeger terug op ons park. In de oude boerderij is nu Eeterij De Deel gevestigd. Het Voorhuis van de boerderij is in de oorspronkelijke staat terug gebracht. Gasten kunnen er nu zelfs voor kiezen om in de oude woonkamer of keuken te dineren. 


Vindt u het leuk om meer over de historie van De Heigraaf te weten? Vraag dan het speciale historieboekje aan. 

  

         
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer »