Kamperen?
Kijk ook op heigraaf.nl

Zaalverhuur

Vakantiepark De Heigraaf is de ideale locatie voor groepsevenementen, familiefeesten, vergaderingen en bruiloften. We beschikken over diverse feestzalen, allemaal met een eigen karakter. Dit maakt dat u altijd de geschikte locatie vindt voor grote en kleine groepen. 

Kijkt u rustig verder om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. 

De Feesterij
De Feesterij is een ruime en comfortabele zaal die op de grootte van de groep kan worden afgestemd door middel van een verrijdbare wand welke het unieke karakter van de zaal versterkt.
Eeterij De Deel
Deze oude boerderij uit 1826 is nu in gebruik als gezellige Eeterij. De robuuste balken geven een karakteristiek beeld van toen. Vandaag de dag biedt Eeterij De Deel u veel gezelligheid bij het vieren van uw feest.
De Speelschuur
De Speelschuur is een unieke locatie voor grote groepsevenementen in combinatie met kamperen. Naast het huren op basis van zelfverzorging is het ook mogelijk om een bbq of een themafeest te laten verzorgen.
Groepsvelden
Gezellig met familie of een grote groep kamperen? Organiseert u een groot evenement met bijvoorbeeld uw caravan club? Wij bieden ruimte aan grote en kleine groepen op speciaal daarvoor ingerichte kampeervelden. Ook zijn er legertenten te huur.
De Hooizolder
Bent u jarig of zoekt u een onderkomen voor een klein gezelschap? Dan is De Hooizolder, boven de Eeterij De Deel, een knusse en gezellige ruimte waar u gebruik van kunt maken. Zowel De Hooizolder als Eeterij De Deel zijn geschikt als vergaderruimte.
De Heuvelrug
Een familiereünie of gemeentedag organiseren op basis van volledige zelfverzorging? Recreatiezaal De Heuvelrug leent zich hier uitstekend voor.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer »