Locaties met een gouden randje

Een evenement organiseren?

 

Het Henschotermeer biedt veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van activiteiten of evenementen! Mocht u een leuk idee hebben voor een sportief evenement, een gezellige markt of een andere passende activiteit dan denken we heel graag met u mee. Het prachtige gebied biedt alle ruimte, en een prachtig decor, voor uw activiteit of evenement. Het verharde wandelpad van ongeveer 2.500 meter rond het meer leent zich uitstekend voor een duurloop of een andere sportieve prestatie. En voor de nog actievere sporter zijn de zandstranden en de paden die door het bos lopen misschien wel uitdagender.

Maar ook een markt ligt binnen de mogelijkheden omdat er een route kan worden uitgezet waarbij de mensen rond het meer, langs de kramen, kunnen lopen en via de bruggen, over het eiland, weer terug kunnen lopen. Zo zal iedere kraam gezien worden en ondertussen genieten de bezoekers van de mooie natuur.

Daarbij kan de catering verzorgd worden door onze representatieve foodtrucks die ieder evenement nog leuker maken. Eten & drinken is van zichzelf al beleving maar eten & drinken vanuit één van de foodtrucks maakt het tot een dubbele beleving, en dat zal zeker een positieve bijdrage leveren aan het geheel. Zo willen wij samen met u een leuk idee tot een groot succes maken.