Locaties met een gouden randje

Locatie ‘De Feesterij’

 

De Feesterij is een ruime en comfortabele zaal die op de grootte van de groep kan worden afgestemd door middel van een verrijdbare wand welke het unieke karakter van de zaal versterkt. Oude elementen zoals de bar en kerkbanken worden gecombineerd met modern meubilair en een sfeervolle schouw die centraal in de zaal aanwezig is.

Alles is aanwezig om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. De ruime zaal kan op de gewenste invulling worden aangepast, verschillende zitjes verspreid over de zaal en als u met uw gasten wilt dansen dan is een dansvloer eenvoudig te creeëren. Het ruime open podium, de standaard geluidsvoorziening in de zaal en de vast opgestelde beamer zorgen ervoor dat eventuele stukjes door alle gasten gezien en gehoord worden. De sfeervolle kroonluchters, de antieke bar en de centraal geplaatste schouw maken de zaal tot een warme plek om samen met jullie gasten te genieten van een mooi feest. De vele raampjes met uitzicht op het plein, en de openslaande deuren naar de veranda, maken dat buiten en binnen vloeiend in elkaar overlopen.

De Feesterij is naast het verzorgen van bruiloften en feesten, een ideale locatie voor veel uiteenlopende evenementen en gezelschappen. Denk hierbij aan vergaderingen, een zakelijke presentatie, een reismarkt met diverse kraampjes of een concert waarbij ook licht en geluid kan worden aangeboden.

De capaciteit van de zaal ligt tussen de 70 – 650 personen waar ook de toilet- en parkeervoorzieningen op zijn afgestemd zodat uw gasten zich bij aankomst al welkom zullen voelen. Natuurlijk is het mogelijk om uw evenement te combineren met groepskamperen of uw gasten uit te nodigen een weekend te verblijven in één van onze luxe verhuuraccomodaties.