Locaties met een gouden randje

Locatie ‘het Henschotermeer’

 

Het Henschotermeer is een uniek recreatiegebied in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en is direct naast De Heigraaf gelegen. Het is een heerlijke plek om actief te zijn of om juist even te ontspannen maar ook een geweldige locatie om jullie trouwceremonie plaats te laten vinden op één van de witte stranden met uitzicht over het meer.

Het prachtige gebied biedt alle ruimte en rond het meer ligt een groot bos- en natuurgebied met daar doorheen een verhard wandelpad van ongeveer 2.500 meter. In het meer ligt een mooi eiland die door een houten brug te bereiken is. Er zijn rond het henschotermeer veel mooie plekjes te vinden om iets te vieren zoals de witte zandstranden, op het eiland of bij ‘het Oude Strandhuis’. En maak jullie trouwdag helemaal compleet door af te sluiten met een geweldig feest in één van de locaties op de Heigraaf.   

Wat betreft de catering kan op het Henschotermeer alles tot in de puntjes verzorgd worden. Het sfeervolle Oude Strandhuis en de diverse foodtrucks met heerlijke hapjes en ambachtelijk Italiaans IJs zullen er voor zorgen dat jullie gasten niets te kort komen!