Locaties met een gouden randje

Al onze unieke locaties op een rij!

 

Alle locaties op De Heigraaf hebben een eigen karakter en omdat dat ook geldt voor alles wat er gevierd of georganiseerd kan worden is de kans erg groot dat wij u de ideale locatie kunnen bieden voor uw groepsevenement, reünie, vergadering, familiefeest of bruiloft. Met het Henschotermeer op loopafstand is er heel veel mogelijk qua invulling van uw evenement. Of u nu met een grote groep of een iets kleiner gezelschap bent, wij helpen u graag een passende locatie te vinden!

 

Op deze website laten wij u onze locaties zien en vertellen we het één en ander over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren.

Voor ieder feestje een geschikte locatie!

Locatie:

De Feesterij

De Feesterij is een stijlvolle en ruim opgezette zaal met een klassiek karakter. Het is een geliefde locatie voor o.a. de verzorging van bruiloften, vergaderingen, evenementen en concerten met 60 tot ruim 650 personen.

Locatie:

Eeterij De Deel

In de oude boerderij is Eeterij ‘De Deel’ gevestigd. Een sfeervolle locatie waar u met een gezelschap van 10 tot maximaal 60 personen heerlijk kunt dineren, een verjaardag kunt vieren of ontspannen een dag kunt vergaderen.

locatie

’t Voorhuis

locatie

De Speelschuur

Locatie:

Henschotermeer

Het Henschotermeer is een geweldige plek voor een teambuildings activiteit, een evenement, een sportieve uitdaging of een romantische trouwceremonie op
het strand!