Kamperen?
Kijk ook op heigraaf.nl

Wat organiseert u?

Als er iets te vieren is...

Met diverse zalen, allemaal met een eigen karakter, vindt u altijd wel een geschikte locatie voor uw groepsevenement, reunie, vergadering, familiefeest of bruiloft. Wij maken er graag een feest van! 

Bruiloften
Voor een onvergetelijke, romantische dag... Wij maken er graag een knalfeest van! Alle ingrediënten voor een geweldige, onvergetelijke dag zijn aanwezig.
Feesten & Partijen
Heeft u iets te vieren? Ook voor uw jubileum of verjaardag zijn er gezellige locaties beschikbaar. Of het nu om een kleine of een grote groep gaat, u bent altijd welkom!
Familie reunies
Gezellig alle familie bij elkaar... Bent u de gelukkige die een familie reünie mag organiseren? De Heigraaf biedt u daar ruim de gelegenheid voor.
Kampeer weekenden
Kamperen met een groep is één van de meest ontspannen manieren om met elkaar weg te gaan. Iedereen met zijn eigen kampeermiddel, op zijn eigen plekje maar toch met elkaar!
Zakelijke bijeenkomsten
De Heigraaf laat zien dat zakelijk en sfeervol goed samengaan. Centraal gelegen in een mooie bosrijke omgeving en vanuit iedere plaats bereikbaar.
Evenementen
Voor ieder evenement; met of zonder tent. 'Ongekend, voor ieder evenement', ook voor uw fair, concert of een bedrijfspresentatie bent u op De Heigraaf op het goede adres.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer »