Kamperen?
Kijk ook op heigraaf.nl

Eeterij De Deel

Deze oude boerderij uit 1826 is anno nu in gebruik als gezellige Eeterij. De robuuste balken op de hilt geven een karakteristiek beeld van toen. Vandaag de dag biedt Eeterij De Deel u de mogelijkheid om gezellig te dineren tijdens een familiefeest, daarbij gebruik makend van één van de vele buffetten. Ook voor het vieren van uw verjaardag of jubileum is deze knusse boerderij een gezellige locatie voor max. 60 personen. De kinderen zullen zich hier prima vermaken met buiten op het plein het overdekte springkussen.

In de zomer kan de zaal, door het openen van de brede staldeuren, worden vergroot door gebruik te maken van het zonnige terras.

Sinds 2015 is ook het voorhuis van de oude boerderij in de oorspronkelijke staat ingericht voor de Eeterij, zodat u ook daar met uw groep(je) kan vertoeven. Gasten kunnen er nu zelfs voor kiezen om in de oude woonkamer of keuken te dineren om hier de gezellige sfeer te proeven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer »